ШОПИНГ ВО СОЛУН

ШОПИНГ ВО СОЛУН

ЦЕНА-900 денари Секоја сабота –   Поаѓање во 04:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Се патува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун околу 08:00 часот слободно време за прошетка и шопинг . Во Солун групата се задржува до 13:00  часот. Во 13:00 часот...