ФОНТАНА ВРАЊЕ – ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

ФОНТАНА ВРАЊЕ – ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ РЕСТОРАН ФОНТАНА ВРАЊЕ 26.12.2019 27.12.2019 28.12.2019 29.12.2019 30.12.2019 Поаѓање  на групата во 18:00 часот пред Т.А Јоцо Турс. Свечена вечера со неограничен пијалок и жива музика. Поаѓање за Kуманово во 02:00 часот. Пристигнување во...
СОЛУН – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

СОЛУН – ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА

НОВА ГОДИНА 2020 СОЛУН СОЛУН-ПАРАЛИА-МЕТЕОРИ-ВОДЕН НОВОГОДИШЕН ШОПИНГ 1 ден: 31.12.2019 год. Поаѓање за Солун од Скопје на паркингот кај хотелот Вип во 05.00 часот со туристички автобус. Пристигнување во Солун околу 10.00 часот, следува панорамско разгледување на...