Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

Куќи „Санрајс“ и „Василис“ – Скијатос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 20% на сезонските цени 15% на вонсезонските цени Термин на тргнување од Скопје Број на ноќевања Цена по лице во 1/2 студио Доплата за 3 и 4 лице во студио Доплата за 3 и 4 лице во апартман Доплата за 3 и 4 лице во...