САНИ ХИЛС 3* – ПАМПОРОВО

САНИ ХИЛС 3* – ПАМПОРОВО

САНИ ХИЛС 3* – Пампорово www.sunnyhillsbg.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-24.12.2019, 06.01-02.03.2020, 04,03-10.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќевање...
РОДОПСКИ ДОМ 4* – ПАМПОРОВО

РОДОПСКИ ДОМ 4* – ПАМПОРОВО

Хотел РОДОПСКИ ДОМ 4* – Чепеларе, Пампорово  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 15.01-02.02.2020 | 20.02-31.03.2020 (попустите не се...
ОРЛОВЕЦ 5* – ПАМПОРОВО

ОРЛОВЕЦ 5* – ПАМПОРОВО

ОРЛОВЕЦ 5* – Пампорово www.hotelorlovetz.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020...
ПЕРЕЛИК 4* – ПАМПОРОВО

ПЕРЕЛИК 4* – ПАМПОРОВО

ПЕРЕЛИК 4* – Пампорово www.perelikhotel.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020...