МЕТЕОРИ

МЕТЕОРИ

ЕДНОДНЕВНА ПРОШЕТКА МЕТЕОРИ 08.12.2019 Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица. Пристигнување во утрински часови  во Божиќен парк, во градот Трикала во Централна Грција кој стана познат како зимска...