Куќа „Галанис“ – Афитос

Куќа „Галанис“ – Афитос

За целосни уплати најдоцна до 7 декември, сабота 15% на сезонските цени 10% на вонсезонските цени Вонсезонски цени Термин Ноќевања 1 и 2 лице 3 и 4 лице 31.5-7.6 7 99 35 7.6-14.6 7 119 35 14.6-21.6 7 149 35 21.6-28.6 7 169 35 Сезонски цени Термин Ноќевања 1/4 апартман...