RENT A CAR KUMANOVO, ТА ЈОЦО ТУРС

Доколку имате потреба од изнајмување на автомобили, rent a car Kumanovo Туристичка Агенција ЈОЦО ТУРС е Вашиот најдобар избор.

Rent a car Kumanovo, Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автомобили во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби.

Одберете го автомобилот што најмногу Ви одговара според најповолните услови што ги нуди Јоцо Турс. Располагаме со автомобили со бензински и дизел мотори, со автоматски или рачен менувач, помали или поконфорни во зависнот од потребите. Сите автомобили се климатизирани.

Возилата се одржуваат редовно и се карактеризираат со ислучително мала потрошувачkа. Возилото го земате со полн резервоар и го враќате со полн резервоар. При подигнување на возилото потпишувате договор и го плаќате користењето однапред. Без комплицирани процедури и без обезбедување.

Возилата кои може да ги изнајмите го сочинуваат возилата од моделите на Рено (Твинго), Фолксваген (Туран и Шаран) и Пежо (Пежо 807).

 

Изнајмете комфорно и сигурно возило во ЈОЦО ТУРС, rent a car Kumanovo,

без комплицирани процедури и обезбедување.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

14 + 2 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово