RENT A BUS

Доколку имате потреба од изнајмување на автобуси и минибуси, ЈОЦО ТУРС е Вашиот најдобар избор

Туристичката агенција Јоцо Турс врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби.

За меѓународен превоз располагаме со современи автобуси со EURO 3 стандард, кои ќе одговараат за сите ваши барања и потреби.

Изнајмете автобус или минибус од ЈОЦО ТУРС

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

1 + 8 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово