ОСИГУРУВАЊЕ

 

Полисата за патничко осигурување овозможува заштита и сигурност во текот на привремен престој во странство

Полисата за патничко осигурување гарантира покривање на евентуални трошоци во случај на неопходна медицинска помош заради ненадејна болест или последици од несреќен случај или незгода.

osiguruvanje-joco-tours

ЈОЦО ТУРС во соработка со најдобрите осигурителни компании во Македонија Ви нуди најквалитетно патничко осигурување за сите дестинации во светот, како и за соседните земји, кое опфаќа одлична територијална здравствена покриеност.

Патувајте сигурно и безгрижно секаде во светот

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

%

ЗАДОВОЛСТВО ОД АРАНЖМАНИТЕ

ПИШЕТЕ НИ

12 + 3 =

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 08-20
Сабота од 08-17 часот.

ТЕЛЕФОН

+389 (0)31 429 426
+389 (0)71 376 426

АДРЕСА

Октомвриска Револуција бр. 58
1300 Куманово