Headquarters

ПИШЕТЕ НИ

6 + 13 =

Со користењето на оваа форма се согласувате Вашите податоци да бидат складирани и користени од овој вебсајт

Јоцо Турс Туристичка Агенција

Веќе 10 години се грижиме Вашите патувања да станат незаборавни. Организираме летувања, зимувања, екскурзии и специфични аранжмани на Ваше барање. Располагаме со возила кои ги изнајмуваме по најповолни цени. За секое патување ви обезбедуваме и патничко осигурување. 

Адреса: Октомвриска Револуција #12

1300 Куманово, Македонија

Телефон: +389-(0)31-429-426

Работно Време: 8-20 Пон.-Пет., 8-17 Саб.