МЕТЕОРИ

МЕТЕОРИ

ЕДНОДНЕВНА ПРОШЕТКА МЕТЕОРИ 08.12.2019 Поаѓање  на групата во вечерни часови пред агенција Јоцо Турс . Се патува преку  граничен премин Богородица. Пристигнување во утрински часови  во Божиќен парк, во градот Трикала во Централна Грција кој стана познат како зимска...
СОКОБАЊА

СОКОБАЊА

СОКОБАЊА – СРБИЈА 1 ДЕН:07/12/2019 ( Сабота ) Состанок со групата на паркингот спроти хотелот “ Holidey Inn “ во 06.00 часот. Поаѓање за Србија преку граничен премин Табановце, со паузи за одмор и царински формалности. Пристигнување во Сокобања во пладневните...
ПРАГА-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА

ПРАГА-ДРЕЗДЕН-ВИЕНА

Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град на стотици кули, град на мостови… Лежи на брегот на реката В’лтава, најголемата Чешка река, која градот го дели на четири дела ( Стар Град, Нов Град, Храдчани и Мала Страна). Градот...
ПАНОРАМА 4* – БАНСКО

ПАНОРАМА 4* – БАНСКО

Викенд во Банско Хотел ПАНОРАМА 4* Пакет 1 ден :07.12.2019 (Сабота) Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера Ноќевање....
ГРАНД РОЈАЛ 4* – БАНСКО

ГРАНД РОЈАЛ 4* – БАНСКО

Викенд во Банско Хотел ГРАНД РОЈАЛ 4* Пакет 1 ден :07.12.2019 (Сабота) Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера...
КАСА КАРИНА 4* – БАНСКО

КАСА КАРИНА 4* – БАНСКО

Викенд во Банско Хотел Каса Карина 4* Пакет 1 ден :07.12.2019 (Сабота) Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза вo Метро Благоевград.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера...