Посетете го Светото место, Манастирот Острог

ЦЕНА 1,700 ДЕНАРИ

Во цената на посетата на Манастирот Острог е вклучено:

  • Превоз со високотуристички автобус
  • Патничко осигурување
  • Посета на Подгорица
  • Посета на Будва
  • Пратител на група