ЗИМУВАЊЕ БУГАРИЈА

ИГЛИКА ПАЛАС 4* – БОРОВЕЦ

ИГЛИКА ПАЛАС 4* - Боровец www.hoteliglikapalace.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 21.12-26.12.2019 27.12-01.01.2020...

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА – БОРОВЕЦ

ВИЛИ ЈАГОДА И МАЛИНА - Боровец www.borovetz-resort.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се за наем на вила за 1 ноќевање 01.12-24.12.2019...

МУРА 3* – БОРОВЕЦ

Mура 3* - Боровец www.borovetz-resort.com/hotel-mura-en.html РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН...

САМОКОВ 4* – БОРОВЕЦ

САМОКОВ 4* - Боровец www.samokov.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација  и уплата до 10.11.2020 БОНУСИ : 5=4 / 6=5 / 7=6 за период на престој 04.01-22.01.2020 I 07.03-31.03.2020 Попустот за рана резервација...

ФЛОРА 4* – БОРОВЕЦ

FLORA 4* - Боровец   РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.10.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-19.12.2019 | 05.03-31.03.2019 Цени по соба за 1 ноќевање  01.12-17.12.2019   18.12-25.12.2019 ...

ЈАНАКИЕВ 4* – БОРОВЕЦ

ЈАНАКИЕВ 4* - Боровец www.hotel-yanakiev.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 04.01-10.01.2020 22.02-30.04.2020 Вид на сместување...

ФЕСТА ЧАМКОРИЈА 4* – БОРОВЕЦ

Најповлни понуди за зимување од Туристичката Агенција Јоцо Турс од Куманово. Проведете незаборавни денови од Вашиот зимски одмор во Бугарија. FESTA CHAMKORIA 4* - Боровец www.festahotels.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10%...

ФЕСТА ВИНТЕР ПАЛАС 5* – БОРОВЕЦ

ФЕСТА ВИНТЕР ПАЛАС 5* - Боровец www.festahotels.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-20.12.2019, 08.01-15.02.2020, 05.03-09.04.2020 (не се...

БОРОВЕЦ ХИЛС 5* – БОРОВЕЦ

БОРОВЕЦ ХИЛС 5* - Боровец www.borovetshills-bg.com  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 5% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 19.01-08.02.2020 и 23.02-30.04.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се за 2 лица / 4 лица  за 1 ноќ. на...

ЛИОН 4* – БОРОВЕЦ

LION 4* - Боровец РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 / 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2020  БОНУСИ : 7=6 за  период на пристигнување од 29.02.2020 (попустите се комбинираат) Цените се за соба за 1 ноќeвање ...

РИЛА 4* – БОРОВЕЦ

РИЛА 4* - Боровец РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.10.2019 ПОЛУПАНСИОН 13.12-26.12.2019 27.12-04.01.2020 05.01-24.01.2020 25.01-14.02.2020 15.03-12.04.2020   08.03-14.03.2020 15.02-21.02.2020 22.02-07.03.2020     Еднокреветна соба - superior...

РАДИНАС ВЕЈ 4* – БОРОВЕЦ

РАДИНАС ВЕЈ 4* - Боровец РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 / 15% попуст за резервација и уплата до 31.10.2020 / 10% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 БОНУСИ : 7=6 за  период на престој 01.12-21.12.2019, 05.03-31.03.2020...

ЈАСТРЕБЕЦ 4* – БОРОВЕЦ

ЈАСТРЕБЕЦ 4* - Боровец РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 / 15% попуст за резервација и уплата до 31.10.2020 / 10% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 (не важи за 20.12-04.01.2020) БОНУСИ : 7=6 за  период на престој...

ПЕРУН ЛОЏ 4* – БАНСКО

ПЕРУН ЛОЏ 4* - Банско www.perunlodge.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 15% попуст за резервација до 31.10.2019  10% попуст за резервација до 30.11.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-28.12.2019 и 19.01-20.04.2020...

МУРИТЕ КЛУБ 4* – БАНСКО

МУРИТЕ КЛУБ 4* - Банско www.murite.bg  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА (не важи за 28.12-01.01.2019) : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019  15% попуст за резервација и уплата до 15.11.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 15.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на...

САНРАЈЗ 4* – БАНСКО

САНРАЈЗ 4* - Банско www.hotelsunrisebansko.com Цените се по лице за 1 ноќевање 28.12-01.01.2020 02.01-22.02.2020 22.12-27.12.2019 01.12-21.12.2019 на база ПОЛУПАНСИОН *НП   23.02-09.03.2020 10.03-31.03.2020 Студио  2+1                           60 €...

ГРАМИ 3* – БАНСКО

ГРАМИ 3* - Банско РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.11.2019 (не важи за период на престој 29.12-02.01.2020) БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-28.12.2019 | 03.01-31.03.2020 (не се комбинира со попуст за резервација) Цените се по лице за...

ГРАНД РОЈАЛ 4* – БАНСКО

ГРАНД РОЈАЛ 4* - Банско www.grandroyale.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА - период на престој од 12.01-10.04.2020 : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 |  10% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 12.01-28.02.2020 | 5=4 за...

РЕГНУМ 5* – БАНСКО

РЕГНУМ 5* - Банско www.regnum.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 30% попуст за резервација и уплата до 25.09.2019 | 25% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 18% попуст за резервација и уплата до 27.11.2019 БОНУСИ : 7=6, 14=12 за резервации од 21.11.2018 (не важи за период...

ПАНОРАМА РЕСОРТ 4* – БАНСКО

ПАНОРАМА РЕСОРТ 4 * - Банско www.panoramaresort.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 25% попуст  за резервација и уплата до 15.09.2019 | 20% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12.2019-31.03.2020 (се комбинира со попуст за рана...

МАРИА АНТОАНЕТА РЕЗИДЕНС 3* – БАНСКО

МАРИА АНТОАНЕТА РЕЗИДЕНС 3* - Банско www.maria-antoaneta.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 10.10.2019 | 15% попуст за резервација и уплата до 10.11.2019  10 % попуст за резервација и уплата до 10.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање со...

ТАНЕ 4* – БАНСКО

ТАНЕ 4* - Банско   Цените се по лице за 1 ноќевање 01.12-20.12.2019 21.12-28.12.2019 29.12-02.01.2020 11.03-31.03.2020 на база ПОЛУПАНСИОН 11.02-10.03.2020 03.01-10.02.2020     Двокреветна соба 2+1...

ГРИН ВУД 4* – БАНСКО

ГРИН ВУД 4* - Банско www.greenwood-hotel.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 30.11.2019 (валиден за период на престој 01.12-19.12.2019, 12.01-31.03.2020) БОНУС : 7=6 (валиден за период на престој 01.12-19.12.2019, 12.01-31.03.2020) - се...

САНИ ХИЛС 3* – ПАМПОРОВО

САНИ ХИЛС 3* - Пампорово www.sunnyhillsbg.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-24.12.2019, 06.01-02.03.2020, 04,03-10.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќевање со...

РОДОПСКИ ДОМ 4* – ПАМПОРОВО

Хотел РОДОПСКИ ДОМ 4* - Чепеларе, Пампорово  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 15.01-02.02.2020 | 20.02-31.03.2020 (попустите не се комбинираат)...

ОРЛОВЕЦ 5* – ПАМПОРОВО

ОРЛОВЕЦ 5* - Пампорово www.hotelorlovetz.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање  01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020 Вид...

ПЕРЕЛИК 4* – ПАМПОРОВО

ПЕРЕЛИК 4* - Пампорово www.perelikhotel.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.10.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 Цените се по лице за 1 ноќевање 01.12-20.12.2019 21.12-27.12.2019 28.12-03.01.2020 18.01-21.02.2020...

СНЕЖАНКА 3* – ПАМПОРОВО

Хотел СНЕЖАНКА 3* - Пампорово  РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 02.01-31.01.2020 | 24.02-31.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по...

ОРФЕУС 4* – ПАМПОРОВО

ОРФЕУС 4* - Пампорово www.hotel-orpheus.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА (не важи за 28.12-01.01.2020) : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 15% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019| 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за дата на...

САНИ ХИЛС 3* – ПАМПОРОВО

САНИ ХИЛС 3* - Пампорово www.sunnyhillsbg.com РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 31.10.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-24.12.2019, 06.01-02.03.2020, 04,03-10.03.2020 (попустите не се комбинираат) Цените се по соба за 1 ноќевање со...

ПЕРУН ЛОЏ 4* – БАНСКО

ПЕРУН ЛОЏ 4* - Банско www.perunlodge.bg РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% попуст за резервација и уплата до 30.09.2019 | 15% попуст за резервација до 31.10.2019  10% попуст за резервација до 30.11.2019  БОНУСИ : 7=6 за период на престој 01.12-28.12.2019 и 19.01-20.04.2020...

МАУНТАЈН ПАРАДАЈЗ 4* – БАНСКО

МАУНТАЈН ПАРАДАЈЗ 4* - Банско www.mountain-paradise.org Цените се по лице за 1 ноќевање 28.12-01.01.2020 02.01-22.02.2020 22.12-27.12.2019 01.12-21.12.2019 на база ПОЛУПАНСИОН *НП   23.02-09.03.2020 10.03-31.03.2020 Студио  2+0                           50 €...

БРЕЗА 3* – БОРОВЕЦ

Бреза 3* - Боровец www.borovetz-resort.com/hotel-breza-en.html РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 01.12.2019 БОНУСИ : 7=6 за период на престој од 04.01-31.03.2020 (попустите НЕ се комбинираат) Цените се по лице за 1 ноќ. на база ПОЛУПАНСИОН...

Најнови понуди